Verzwaarde slaapzak

De geblokte slaapzak loopt vanaf de armsgaten breder uit naar de onderkant en  bevat 700 gram granulaatkorrels  ( ook geschikt als spreidbroekslaapzak ) en de groene slaapzak is vanaf de armsgaten smaller naar de onderkant en is wat korter en bevat 1020 gram granulaatkorrels.

Ze zijn geschikt vanaf ongeveer maat 80 tot 104.

Deze slaapzakken heb ik gemaakt voor een kennis van mij omdat haar kleindochter een hele slechte slaper is en haar huidige verzwaringsslaapzak (waar zij heerlijk mee slaapt) aan vervanging toe is. De originele verzwaringsslaapzakken zijn schreeuwend duur ( rond de € 200,00).

De kennis vroeg mij, vanwege die hoge prijs,  of ik wellicht ook zo`n slaapzak kan maken en ja dus (zie foto`s ) . De buitenkant van de zakken zijn van 100% katoen en aan de binnenkant zit de slaapzak helemaal tegengevoerd met dezelfde stof. De inhoud van de compartimenten wordt gevuld naar verhouding met het lichaamsgewicht van je kindje, ongeveer 10%).

De geblokte slaapzak is 100cm lang en de groene is 90cm lang. De slaapzakken kunnen gewoon in de wasmachine gewassen worden maar mogen  niet in de droogtrommel.

 

Onderstaande slaapzak(ken) heb ik klaar liggen voor de verkoop;

 Maskers                 Alphabet

deze slaapzakken van 90cm lengte  zijn nog niet gevuld met granulaatkorrels, je kunt zelf het gewicht bepalen vanaf 700 gram tot 1100 gram. prijs voor de 700 gram= € 52,50. Per 100 gram komt er € 1,00 bij.  De compartimenten zijn met driedubbel garen doorgestikt.

 Ik kan zo`n  zak ook maken met een katoenen buitenkant en een flanellen binnenkant maar dan is de prijs hoger. De prijs van een slaapzak is dus mede afhankelijk van de prijs van de materialen. Mocht je ook zoiets zoeken aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Afgebeelde slaapzakken kosten v.a. € 52,50

Momenteel duurt het vanwege medische omstandigheden wat langer voordat een slaapzak gemaakt is maar daar komen we denk ik wel uit.