Made by Thom’s Grandmom

logo thom`s grandmom001

Sinds 15 juli 2008 ben ik de wel heel trotse oma van kleinzoon Thom Kasper.
Hij is een geweldig mooi en lief ventje, maar ja, dat vinden alle opa’s en oma’s. Hij is gelukkig heel geregeld bij ons (mijn man en ik) en we genieten intens van hem, we hebben nooit geweten dat het “grootouderschap” zo mooi kon zijn.

Het huis onderging weer een verandering, van alles werd er aangesleept en neergezet  om het comfortabel voor de kleine te maken; box, kinderstoel, ledikant, badje, kleertjes, speelgoed e.v.a. zaken.
Alleen kon ik geen boxkleed en speelkleed naar mijn zin vinden en dus besloot ik het maar zelf te gaan maken.
Niet zo moeilijk aangezien ik, toen de kinderen klein waren, vele uren achter de naaimachine heb doorgebracht.

Ik vond (en vind) dit zo leuk om te doen dat ik besloot ermee verder te gaan.Als grap heb ik labels laten maken met daarin de naam van Thom, vandaar ook de naam van deze website.
Ik ben tenslotte Thom’s Grandmom.

Thom

Sinds 27 november 2010 heeft Thom een zusje en ik een prachtige kleindochter: Sophie Iris.

Bij Sophie werd op de leeftijd van 4 maanden oud/jong een ernstige heupafwijking geconstateerd waardoor ze in een spreidbroek moest.

Dankzij mijn handigheid (al zeg ik het zelf) achter de naaimachine kon ik haar voorzien van passende kleding en spreidbroekslaapzakken.

Dit is helaas weinig te vinden/te koop vandaar dat ik het maar zelf ben gaan maken.Om ook anderen uit de brand te helpen ben ik ook voor de verkoop spreidbroekslaapzakken gaan maken, dus moet je voor je kindje aan een spreidbroek en zoek je een passende slaapzak; tegen een kleine  vergoeding ( excl. materiaalkosten) wil ik hem wel voor je maken.

Sophie

Op vrijdag 22 februari 2019 werden wij verblijd met de geboorte van onze tweede kleindochter: Julia Amber

 Ik maak ook slabbetjes voor (jong) volwassenen,wiegbekleding voor de Celine wieg.

Alles wordt vervaardigd in een ROOKVRIJ huis.

Aangezien ik niet in een bungalow woon en de kastruimte redelijk beperkt is, besloot ik om de door mij gemaakte (baby)spulletjes te koop aan te bieden tegen kostprijs + een kleine extra, mocht er dus iets bij zitten dat je leuk vind, of heb je een vraag, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via contact in het menu.

Deze mooie site is gemaakt door mijn dochter Marjolijn.

Veel plezier.

Julia