Links

Babytijd.com 

Een prachtige site met allemaal hele interessante informatie over zwanger worden/zijn, bevallen en nog ontzettend veel meer dat belangrijk is voor een jonge moeder/vader.Een absolute aanrader!!

Kidsshopgids.nl 

Op deze site heb je een meer dan duidelijk overzicht van de vele winkels/websites waar je kleding, speelgoed, en andere zaken voor je kind van 0-10 jaar kunt kopen.

Meubelmakerijwiggerts.nl 

Deze link brengt je op de pagina van een jonge meubelmaker die prachtig werk levert. Zoek je iets speciaals en van hoge kwaliteit dan moet je deze site zeker gaan bekijken.

Vakantiehuisdebedstee.nl     Hetklinket.nl 

Deze link brengt je op de site van de Fam. Verhage, zij hebben 3 vakantiewoningen en een ontmoetingsruimte ( het Klinket)  te huur in West-Zeeuws Vlaanderen. Je verblijft op een biologische boerderij met alle rust die je je maar wensen kan. Ook kun je daar het zeer populaire Boeren voetbal- & golf spelen. Wij brengen onze vakantie heel graag daar door.

  Kindereninnood.nl 

Dit is een prachtige organisatie die zich inzet voor de veel minder goed bedeelde medemens in vnl. Roemenie en Hongarije.Heb je nog goede spullen over; denk dan aan hen.

  Avfotografie.nl 

Astrid maakt prachtige foto`s. Ze heeft mijn hond met veel geduld en aandacht gefotografeerd, werkelijk prachtig geworden. Voor grote en/of kleine opdrachten; bij haar zit je goed.

 

 van der lee stoffen-logo  Vdleestoffen.nl 

Dit is mijn favoriete stoffenzaak en die is gevestigd in Hilversum; veel keus, mooie prijzen en top-medewerkers die verstand van zaken hebben.