Celine wieg bekleding

bekleding03  

Het overzicht van te koop zijnde kant en klare bekledingen klopt niet meer maar ik kan het niet veranderen. Heb je ergens interesse in; neem dan even contact met mij op om te horen of het nog beschikbaar is.

Vanwege gezondheidsomstandigheden maak ik voorlopig niets op de naaimachine, wellicht dat er in mijn voorraadje nog iets voor je bij is.

Mijn dochter kon geen leuke en betaalbare bekleding voor de Celine wieg vinden dus toen ben ik het maar zelf gaan maken. Ik vond/vind het zonde om het patroon verder ongebruikt te laten en daarom ben ik de bekledingen ook gaan maken voor andere geïnteresseerden.

De lintjes hebben aan de uiteinden nog geen knoopjes omdat ze anders niet tussen het vlechtwerk van de wieg door kunnen, na bevestiging kun je er zelf knoopjes in leggen. Om te voorkomen/de kans te verkleinen dat de uiteinden van de lintjes gaan rafelen ( voornamelijk tijdens het wassen) heb ik de volgende tips op internet gevonden:

1] doe wat blanke nagellak op de uiteinden van de lintjes.

2] leg slappe knoopjes in de uiteinden voor je de bekleding gaat wassen.

De bekleding heeft geen tussenvoering zodat het goed ademt, en daardoor geen gevaar opleverd voor de baby.

De stof is vóór het maken (met heel weinig wasmiddel) gewassen i.v.m. krimp, daarna niet meer dus kun je je eigen voorkeur wasmiddel gebruiken.

Het verschil in prijs van de bekledingen heeft te maken met de aanschafprijs van de stoffen.Om de prijs zo laag mogelijk te houden zijn bij de meeste bekledingen de achterkanten (niet/nauwelijks zichtbaar) van een effen katoen gemaakt.

Uiteraard kun je ook zelf dunne stof en lint aanleveren en dan maak ik het voor je, de kosten daarvan zijn €20,-/€25,- ( inclusief garen)

IK VERKOOP GEEN PATRONEN VOOR DEZE BEKLEDINGEN EN LAKENTJES.

 

Wil je meer informatie dan kun je dat doen  via het contactformulier

 

VLAGGENSLINGER/ NAAMSLINGER

    

zie; te koop/ vlaggenslinger

Lakentjes

Ik maak ook extra grote lakentjes  (+/_ 120cm lang en 82cm breed) die geschikt zijn voor de Celinewieg. De gewone lakentjes zijn meestal net iets te smal/kort/ om mooi onder het matrasje geklemd te worden. Wit katoen met of zonder gekleurde rand kost v.a. € 10,95

Zie: te koop/ Celine wieg bekleding/kant en klare sets

 

 

Verzenden en ophalen

De bekleding e.d. kan bij mij in Hilversum aan huis opgehaald worden maar uiteraard kan ik het ook verzenden, dat doe ik dan met pakketpost ( Post.nl track & trace)  zodat beide partijen kunnen zien waar de bekleding zich bevind. ( €6,95 voor Nederland. Ook is het mogelijk om het via DPD te versturen ( € 4,50 voor Nederland ), ook dit is voor beide partijen te volgen maar het moet dan  wel zelf bij een DPD punt worden opgehaald

 

 

 

Wiegbekleding van kleindochter Sophie( niet te koop)deze dient als voorbeeld.